Nämä kaikki sättärät ja syttyrät on matkanneet omistajilleen joille näetä tuherrin.

Lankana näissä oli Novitan Nalle, -malli sukissa jostain Novitan lehestä, jota en numeroina muista. Hanskoihin sovellettu jottain sukan mallii, vain sekkii haihtunna syystuulien mukana, kun niin pitkä aika hurahtanna näihen valamistumisesta, samon kun puikkojen kokonumero. Nämä kummatkii niin sormikkaat kun sukat sai Sikkris siitä syyskesän marjakisan arvauksesta liki nappiin osunnalla....oliko 0.5litran heitto.

Nämäkkii väkellykset läksi Porin suuntaan....lanka oli kaikissa Novitan 7-veikan keränpohjii, malli ala Amalia ja koukku muistaakseni nummero 3. Nua mäni Puikkoellulle siitä mansikkalitroon lähinnä arvauksesta (hiän ite toivo tätä sorttii).

(-Nenunen, sinunkii palakintos on postiin vientii vaille valamis....voutahan kunhan jaksan tuas käyvä postipaikan maisemissa)

 

Nyt sitten nämä oli tillauslistalta napattuja.

-lanka yhäkkii 7-veljestä molemmissa versioissa....malli jostain Novitan lehestä. Ylemmät kämmekkään mallista soveltain ja alemmissa sovellusta jonkun neuletakin mallista.....Mänivät Keiteleelle ja tilaajasta tullut minulle HYVÄ TUNTEMATON YSTÄVÄ....kirjotellaan sähkösesti KIITOS siitä HÄNELLE!